×

nieuws

blijf op de
hoogte van
alle deliflor
nieuwtjes
HeaderNieuwsAfbeelding
16-04-2024

Dropshot, een energie boost voor elk boeket!

Ontdek de verbluffende schoonheid van het nieuwste Santini ras: Dropshot! Deze opvallende pompon van Deliflor betovert met zijn prachtige, intense paarse kleur, waardoor elk boeket direct tot leven komt. Maar dat is niet alles - Dropshot heeft ook een indrukwekkend vaasleven, waardoor je langer kunt genieten van zijn levendige uitstraling. Voeg een vleugje energie toe aan je bloemarrangementen met Dropshot en laat je creativiteit bloeien! Vanaf week 18 in grotere aantallen verkrijgbaar, aangevoerd door Ruud en Hans Hendriks.

16-04-2024

Duik in een wereld van bloemenelegantie met onze nieuwste sensatie, Pixel® Blush! Ontdek deze betoverende toevoeging aan de Pixel-serie, die zich voegt bij de smetteloze Pixel® Snowy en de charmante Pixel® Amor. Doordrenkt met de essentie van de lente, pronkt Pixel® Blush met een stralende koraaltint die moeiteloos past bij de huidige trend van zalmkleurige tonen.
Deze nieuwe santini wordt gekenmerkt door zijn overvloed aan kleine bloemen, die de vreugdevolle geest van het lenteseizoen oproepen. Met zijn opvallende kleur krijgt een boeket dat extra beetje flair om op te vallen.
Pixel Blush zal worden geleverd door Infinity Chrysanten

01-03-2024

In week 13 zal Pizarro Yellow op de markt geintroduceerd gaan worden door kweker Chrywijk. Nadat de witte Pizarro reeds in 2019 op de markt in gebracht, zal Zentoo nu de gele aanvulling ook gaan aanvoeren.

29-02-2024

Van 11 tot en met 14 juni zal weer een Delishow bij Deliflor plaatsvinden. Hier zullen we veel nieuwe nummers en rassen tonen voor de diverse wereldwijde markten. Wij hopen weer een groot internationaal publiek te mogen ontvangen in Maasdijk om onze nieuwste veredelingsresultaten aan te kunnen laten zien.

12

MEER WETEN?
BEL, SCHRIJF
OF NEEM
CONTACT MET
ONS OP!

HeaderAfbeelding
Deliflor