Chrysanten van Deliflor veroveren harten tijdens Flower Expo Kiev

De inmiddels 10e editie van Flower Expo Kiev is wederom zeer succesvol afgesloten, van de eerste tot de laatste minuut was het druk op de beurs. Het was voorjaar in Kiev en dat was te merken aan de stemming van de aanwezige importeurs en bloemisten. Het is voor de inwoners van Oekraïne weer tijd om vooruit te kijken.
Omdat de stand van Deliflor Chrysanten direct bij de ingang was, zoals ieder jaar, wist iedereen ons gelijk weer te vinden. In plaats van de vakkenkast, stond er dit jaar een vrolijke presentatie met bijna het gehele Deliflor assortiment. Daarnaast was er een speciale prominente plek in de stand voor onze XXL chrysant Magnum. Iedere bezoeker liet zich maar wat graag fotograferen met het prachtige imposante arrangement; van fotoreportages tot selfies en natuurlijk nieuwe profielfoto's op Social Media. 
Tijdens de 2e beursdag hielden arrangeurs Peter van der Sluis en Mark Frank een demonstratie met verschillende chrysanten soorten uit het Deliflor assortiment. De demonstratieruimte stond vol met bloemisten, zo vol zelfs dat meer dan de helft moest blijven staan. Ieder arrangement werd met applaus ontvangen, en volop gefotografeerd. Tussen het samenstellen van de arrangementen was er tijd om de aanwezigen het een en ander te vertellen over Deliflor, en wat er bij komt kijken om een nieuw soort te introduceren.
Opvallend was de grote belangstelling voor de pluischrysanten. Niet alleen Magnum, maar ook Barca Splendid, Rossano Charlotte en zeer binnenkort verkrijgbare Baltazar waren erg populair. Sowieso wordt het gehele Deliflor assortiment zeer goed gewaardeerd, en hebben deze soorten de harten van de Oekraïense bloemisten veroverd.

Flower Expo Kiev 2016
Akkoordakkoord