Deliflor Chrysanten prominent aanwezig Flowers Expo Moskou

Flowers Expo Moskou 2016

In het Holland paviljoen van Flowers Expo Moskou staat Deliflor Chrysanten op een prominente plek, direct zichtbaar vanaf de hoofdingang. Dit was dan ook vanaf de eerste minuut goed te merken aan het bezoek., eigenlijk is het niet rustig geweest tijdens de gehele eerste beursdag. En zo zien we het graag!

De Deliflor eyecatcher is niet te missen; een prachtige twee meter hoge zilverkleurige vaas gevuld met mooie witte Deliflor rassen zoals, Zembla, Baltica, Anastasia, Radost, Coconut en uiteraard de XXL pluischrysant Magnum. De bekende assortimentskast -gevuld met 42 chrysantenrassen- geeft de bezoeker een overzichtelijk beeld van ons assortiment. Daar zien we veel herkenning bij de bezoeker, in de rassen die ze bestellen en graag gebruiken.

Ook onze noviteiten trekken volop de aandacht. De bezoekers zijn zeer te spreken over de soorten die Deliflor het afgelopen jaar op de markt heeft gebracht.
Bezoekers komen vanuit heel Rusland, maar ook Letland, Oekraïne, Kazachstan, Wit-Rusland en andere omliggende landen.

Daarnaast heeft Deliflor in samenwerking met top arrangeurs van 2Dezign een geweldige bloemendemonstratie neergezet op de eerste beursdag. Een groot publiek kon genieten van prachtige chrysanten verwerkt in de meest bijzondere creaties. Wat de bezoeker van de show weer prikkelde om een bezoek aan de Deliflor stand te brengen.
Al met al, een zeer geslaagde eerste beursdag voor ons in Moskou. Op naar dag twee!

Flowers Expo Moskou 2016

Flowers Expo Moskou (1).jpg
Flowers Expo Moskou (7).jpg
Flowers Expo Moskou (8).JPG
Flowers Expo Moskou (9b).JPG
Flowers Expo Moskou (9).JPG
Flowers Expo Moskou (9a).JPG
Flowers Expo Moskou (9c).JPG
Flowers Expo Moskou (4).jpg
Flowers Expo Moskou (5).jpg
Flowers Expo Moskou (6).jpg
Flowers Expo Moskou (3).jpg
Flowers Expo Moskou (2).jpg
growers Magnum.jpg
Akkoordakkoord