Radost koploper in Polen!

's Nachts vanaf 2:00 is het al een drukte van belang op de twee grootste bloemenmarkten van Warschau. Het bezoek aan deze bloemenmarkten door Deliflor vond plaats voorafgaand aan de beurs Flower Expo Poland van 31 augustus-2 september.

Deze twee bloemenmarkten kunnen grofweg gescheiden worden in oud en nieuw. De één bevindt zich met name in de buitenlucht, de ander is volledig overdekt. Ze hebben een grote gemene deler, namelijk Radost. Deze behelst bij de meeste verkopers bijna de helft van het assortiment.
Naast het vertrouwde traditionele assortiment vinden ook de noviteiten hun weg naar deze markten. Vanilla Sorbet is hiervan een goed voorbeeld, maar ook de tropische lekkernij Copa heeft de weg naar Polen gevonden.

Na dit marktbezoek was het tijd om de beurs verder voor te bereiden. De eerste beursdag was Deliflor om 9:00 helemaal klaar voor drie dagen Flower Expo Poland. De stand staat op een super plek, recht voor de twee ingangen. Het begon wat rustig omdat de bloemenhal de laatste hal is, maar vanaf 11:00 was het lekker druk. Vooral onze nieuwe Baltica Salmon die deze week geïntroduceerd is, trekt veel aandacht en is door verschillende Poolse media uitgebreid gefotografeerd. Het waren deze eerste dag vooral Poolse bloemisten die de weg naar de beurs hebben gevonden, ondanks een temperatuur van 28 graden! Zij kwamen in groten getale af op de fantastische demo's die werden gegeven. Hierin zijn onze toppers Fiebre, Magnum, Stresa Purple en de Poolse favoriet Radost gebruikt. 

Het is goed om te zien dat ook veel trouwe kopers van Deliflor rassen hun producten en diensten laten zien op de beurs. Tevens is een van onze klanten, Zentoo, van de partij met onder andere enkele toppers uit het Deliflor assortiment.

Akkoordakkoord