Positieve start Flowers Expo Moskou

De opbouw van de Deliflor stand op de Flowers Expo Moskou verliep voorspoedig; terwijl we onze stand aan het afmaken waren liepen de Russische bloemisten (die aan andere stands werkten) op onze selfie wand af en zelfs tijdens de opbouw is onze stand meerdere malen gefilmd en gefotografeerd.

De eerste dag was erg druk! In de Deliflor stand hebben we bezoek gehad van zowel de groothandel als bloemisten. Veel van deze bezoekers kochten reeds de Deliflor rassen en kwamen met name de noviteiten bekijken. Ondanks het feit dat Baltica Salmon pas 2 weken op de markt is, hoorden we veel groothandels zeggen dat ze hem al bestellen of hebben besteld. Men was erg enthousiast over de uitbreiding met een nieuwe  kleur Baltica. Stresa Purple en Royce Lovely kregen ook veel lof. 

Ook hebben we als Deliflor meegedaan met een demo die heel goed bezocht is. De twee vooraanstaande Nederlandse arrangeurs Ruud Hazelaar en Michael van Namen maakten arrangementen met onze chrysanten om zo de Russische bloemist te inspireren met de mogelijkheden die ons product biedt. 

De bezoekers kwamen uit heel Rusland en ook buiten de landsgrenzen: o.a. Krasnodar, Wit Rusland, Moskou en omgeving, Novosibirsk, Kazachstan, Krim en Samara.

 

 

Akkoordakkoord