Introductie PIP Sunny en PIP Purple

De PIP familie wordt in week 42 (18 oktober) uitgebreid met maar liefst 2 nieuwe kleurvarianten! De eerste, PIP Sunny, heeft donkergele bloembladen voorzien van rode strepen. Echt een onderscheidende pluischrysant met een mooi contrast. Voort Chrysanten zal deze PIP variant op de markt brengen. PIP Sunny heeft dezelfde uitstekende houdbaarheid en transporteerbaarheid als de PIP varianten die al langere tijd op de markt zijn. PIP verovert hiermee ook een markt in het gele segment.

PIP Purple
De 2e prachtige nieuwkomer is PIP Purple. Deze nieuwe PIP variant heeft een intense paarse kleur, maar zonder de kenmerkende strepen. PIP Purple heeft ook alle goede eigenschappen van de PIP familie, waaronder een goed gewicht. Ook PIP Purple wordt vanaf week 42 (18 oktober) aangevoerd door Voort Chrysanten.

Naast PIP, PIP Pretty en PIP Salmon is er vanaf week 42 dus ook de PIP Sunny in het gele segment en PIP Purple in het paarse assortiment.Beide PIP varianten zullen op water worden aangevoerd met een opvallende emmerkraag, waardoor ze goed herkenbaar zijn.

Akkoordakkoord