Deliflor Chrysanten op de IPM in Essen

Deliflor staat eind januari wederom op de IPM in Essen in Hal 1. De absolute blikvanger van de stand is dit jaar de Baltica. Het jaar 2018 is het jaar waarin Deliflor samen met haar trouwe klanten en afnemers viert dat Baltica reeds 10 jaar succesvol is in de markt. Gedurende het hele jaar zal hierbij stilgestaan worden met diverse feestelijke activiteiten rondom Baltica en alle stands krijgen een aangepaste look dat speciaal voor dit jubileum is ontworpen.

Hal 1, stand 1D12.16

Natuurlijk laat Deliflor ook haar noviteiten zien op de beurs, onder andere:
Baltica Salmon, Stresa Purple, Gagarin Lunar en de PIP familie.

Stresa Purple
Stresa Purple gooide al hoge ogen op een eerdere expo, hij mocht de gouden medaille mee naar huis nemen op de Flowers expo in Moskou afgelopen september.

Gagarin Lunar
‘Strong and legendary’, zo staat Gagarin inmiddels bekend. Vanaf oktober heeft dit sterke ras een lichtgele aanvulling gekregen: Gagarin Lunar.  Gagarin Lunar beschikt net als Gagarin over ijzersterke transporteigenschappen en een uitstekend vaasleven. Gagarin wordt aangevoerd met netje om de kenmerkende grote bloem te beschermen. 

De PIP familie
De PIP familie is sinds de vorige editie van de IPM uitgebreid met maar liefst 3 kleuren! PIP Pretty met zijn lichtroze linten en een donkerroze hart. PIP Purple die een intense paarse kleur heeft en PIP Sunny met donkergele bloembladen die voorzien zijn van rode strepen.

Akkoordakkoord