Positieve eerste dag IPM Essen

Direct na het openen van de IPM Essen was het al goed druk in de stand van Deliflor, mede door de goede plek in hal 1. Vooral bezoekers van buiten Europa wisten onze stand te vinden, maar ook enkele van onze Nederlandse klanten waren reeds afgereisd naar Essen. 
De Deliflor stand en de arrangementen waren bij de toeristische bezoekers erg populair om te fotograferen. Vooral de 10 van Baltica’s en onze topper Gagarin in rainbow kleuren waren populair.

Met de grote 10 met alle kleuren Baltica gestoken maken we duidelijke verwijzing naar de 10 jarige verjaardag van Baltica. Dit ras is reeds 10 jaar succesvol in de markt en bovendien nog steeds een zeer gewilde varieteit. Rondom dit jubileum worden het hele jaar 2018 activiteiten georganiseerd en zal de Deliflor stand op elke beurs een herkenbaar Baltica thema hebben.

Bij de noviteiten kon Etrusko White al op veel positieve reacties rekenen.

Ook bij de stand van FlowerFactor op de IPM kwamen de Deliflor rassen zeer goed naar voren in de verrassende en vernieuwende arrangementen van Pim van den Akker. Hierin heeft hij gewerkt met Stresa Purple, Baltica Salmon, Celtic, Zembla Lime en de in twee kleuren geverfde Gagarin.

Voor woensdag en donderdag verwachten wij topdrukte dus dit was een mooie start voor een succesvolle beursweek!

Akkoordakkoord