Positieve eerste dag Flowers Expo Kiev

De eerste dag van de Flower Expo in Oekraïne verliep spoedig voor Deliflor, we hebben vele bloemisten en groothandels te woord kunnen staan en onze noviteiten aan ze kunnen voorstellen. Het leuke is dat men sommige van onze noviteiten al kende. Zo was Astroid al goed bekend en had Gagarin Lunar mede namens zijn witte voorganger in een korte tijd al een zeer bekende naam. Ook hadden we geverfde Gagarin mee, een Rainbow versie deze keer. Gagarin verft namelijk bijzonder goed en dat bleef niet onopgemerkt hier. Flower Circus is namelijk aanwezig met een stand en zoals gewoonlijk hebben ze diverse rassen van Deliflor mee, waaronder deze bijzonder geverfde variant. Dat was een hit op alle foto’s en social media!

In onze eigen stand gooide o.a. Etrusko White hoge ogen, vooral bij de bloemisten. Het is zo’n aparte bloem, men blijft er maar foto’s van maken.
Copa werd geroemd om zijn goede transporteerbaarheid en het mooie groene hart.
Magnum bleek een ras dat inmiddels een gevestigde naam aan het worden is, men kent hem al goed. Met zijn grote formaat en groene hart is dit een ras om de komende jaren in de gaten te houden.

En dan nog Baltica: onze original! Lejla Begovic: “Ik sprak een klant die vertelde dat 30% van haar chrysantenhandel uit Baltica bestond! Het is de beste wit gevulde chrysant, zei ze. En het feit dat hij inmiddels in zes kleuren beschikbaar is, is fantastisch! Ze is een trouwe koper en ze werd dan ook beloond met een mooie Baltica banner. (Dit betreft een groothandel die zelf aan bloemisten verkoopt maar zelf ook eigenaar is van 3 bloemenwinkels) “

Op naar dag twee! Er staat een demo gepland en we gaan met onze arrangeurs bloemisten inspireren met prachtige creaties!

Flowers Expo Kiev 2018

Flowers Expo Kiev 2018 (1).jpeg
Flowers Expo Kiev 2018 (7).jpeg
Flowers Expo Kiev 2018 (8).jpeg
Flowers Expo Kiev 2018 (9).jpeg
Flowers Expo Kiev 2018 (10).jpeg
Flowers Expo Kiev 2018 (11).jpeg
Flowers Expo Kiev 2018 (12).jpeg
Flowers Expo Kiev 2018 (13).jpeg
Flowers Expo Kiev 2018 (14).jpeg
Flowers Expo Kiev 2018 (15).jpeg
Flowers Expo Kiev 2018 (5).jpeg
Flowers Expo Kiev 2018 (4).jpeg
Flowers Expo Kiev 2018 (6).jpeg
Flowers Expo Kiev 2018 (3).jpeg
Flowers Expo Kiev 2018 (2).jpeg
Flower Circus-Gagarin.jpeg
Akkoordakkoord