Meet Baltica, the original en win Originals

Baltica, de witte gevuldbloemige chrysant met z’n uitstekende kwaliteit op het gebied van transport, houdbaarheid en vaasleven bestaat 10 jaar. Succesvol in de markt direct vanaf de start. Door onze telers met passie en toewijding geteeld. Door de handel gedistribueerd over de wereld. Baltica is inmiddels een begrip, uniek in zijn soort, de enige echte, kortom een echte ‘Original’. Die thuishoort in het rijtje van andere originals zoals Coca Cola, Levi’s, Apple en Chanel. 

Tijdens de TradeFair op 7-8-9 november in Aalsmeer viert Deliflor de verjaardag van deze jarige ‘Original’ in Nederland. Voorafgaand daaraan gaat de jarige Baltica op reis. U kunt ‘the Original’ tegenkomen tijdens beurzen en demonstraties. Zo ook tijdens de komende Delishow in week 24. 

Wat is een verjaardag zonder cadeaus? Bezoekers kunnen echte Originals prijzen winnen bij het Baltica Rad van Originals.

Verder zal the Original Baltica als bijzonder geschenk op reis gaan over de wereld naar trouwe relaties die in 10 jaar veel voor Baltica betekend hebben.

Via social media kunt u de reis van de Original Baltica volgen. Dus like Deliflor op Facebook of volg ons op Twitter. #balticatheoriginal

Akkoordakkoord