Dag 1 en 2 Delishow druk bezocht

De eerste 2 dagen van de Delishow zijn al druk bezocht. Vooral woensdag hebben we veel bezoekers uit allerlei continenten mogen ontvangen. Uiteraard trok de breedingkas met het brede assortiment aan pluis- en troschrysanten en Santini’s veel aandacht. Noviteiten als Abbey, Falcon en Pizarro werden bewonderd. Maar per land zijn er ook duidelijk verschillen in de voorkeuren van de klanten.

Naast het complete assortiment zijn ook diverse bijzondere arrangementen en displays gemaakt in het thema ‘Dreamsfield, join the fest’. De kleurrijke festivalsfeer is niet te missen. Compleet met heuse food corridor waar smaakvolle tafels en standjes staan opgesteld waarbij chrysanten worden gepresenteerd als smakelijke hapjes, zoete sweets en een zomerse picknick.

In het kader van het 10-jarig jubileum van Baltica, wordt deze extra in het zonnetje gezet: ‘Meet Baltica, the original en win mooie Original prijzen’. Het Baltica rad van Originals is op de Delishow neergestreken en biedt iedereen een kans om aan het rad te draaien. Hiermee kunnen mooie Originals prijzen gewonnen, van een mooie originele Adidas voetbal tot een heerlijke fles Moet&Chandon. Kijk hier voor meer info over deze campagne. Dit levert veel enthousiaste reacties op.

De Delishow is nog te bezoeken tot en met vrijdag 15 juni!

Akkoordakkoord