Falcon vleugels pronken op Flowers Expo Moscow

Flowers Expo Moskou 2018

Vanaf de opening van de Flowers Expo Moscow beurs om 10 uur vanmorgen is het geen moment rustig geweest in de Deliflor stand.Het fotomoment in onze stand zijn gigantische vleugels gestoken met de witte pluischrysant Falcon. Mensen staan in de rij voor een mooie foto met deze enorme vleugels.

Natuurlijk vieren wij ook hier in Rusland het 10 jarig jubileum van onze witte troschrysant Baltica, dit is niet te missen. Vanaf de entree van de Crocus Expo, waar een typisch Hollandse molen met Baltica gestoken staat, tot aan onze stand ingericht in het Baltica thema heel herkenbaar in dit jubileum jaar.

En als kers op de taart een zeer goed bezochte demo op het hoofdpodium. Wie jarig is trakteert, dus tijdens de chrysanten demo zijn er mooie original prijzen verloot in het kader van het 10 jarig jubileum van onze troschrysant Baltica.

Van de noviteiten sprongen er een aantal rassen opvallend uit. Naast Falcon, trokken met name Magnum Yellow, Gagarin Lunar en Etrusko White alle aandacht. Ook de in regenboogkleuren geverfde Magnum en Gagarin steelden de show. Al met al een hele succesvolle eerste dag.

Flowers Expo Moskou 2018

Flowers Expo_1.jpg
Flowers Expo_demo1.jpg
Flowers Expo_demo2.jpg
Flowers Expo_demo3.jpg
Flowers Expo_6.jpg
Flowers Expo_5.jpg
Flowers Expo_4.jpg
Flowers Expo_3.jpg
Flowers Expo_2.jpg
Flowers Expo_8.jpg
Flowers Expo_7.jpg
Akkoordakkoord