Commerciële Trainee met gevoel voor teelt

De functie:
Als Trainee start je met een uitgebreid opleidingstraject op de commerciële afdeling. Je zult verder uitvoerig kennismaken met de diverse (productie-)processen binnen Deliflor, maar ook kennis opdoen van teelt.
Bij de traineeperiode hoort een opleidingsperiode op onze locaties in Ethiopië en Oeganda.
In de toekomst behoort een internationaal werkveld tot de mogelijkheden.

Wij vragen:
Een HBO werk-en denkniveau. Je wilt je graag verder ontwikkelen in een internationale omgeving. Je bent overtuigd van eigen kunnen en hebt de ambitie om iets te gaan betekenen in een toonaangevend bedrijf.
Uiteraard ben je communicatief sterk ontwikkeld, kun je goed relativeren en heb je doorzettingsvermogen. In verband met het internationale karakter van de functie heb je een uitstekende beheersing van de Engelse taal.

Wij bieden:
We bieden je een leertraject, waarbij je binnen een jaar in staat moet zijn een eerste loopbaanstap binnen onze onderneming te zetten. Deliflor is een dynamisch bedrijf waar een prima salaris wordt betaald en ook de secundaire arbeidsvoorwaarden uitstekend zijn, zoals o.a. studiefaciliteiten. Er heerst een prettige informele werksfeer met enthousiaste en gemotiveerde collega’s.

Ben je geïnteresseerd:
Voor meer informatie over deze vacatures kan je contact opnemen met Lejla Begovic, Commercieel Manager of Monique de Groot, HR-functionaris, tel. 0174-526200.

Wil je direct solliciteren:
Stuur dan een brief met CV bij voorkeur per email naar:
Deliflor Chrysanten B.V., t.a.v. Monique de Groot
Postbus 77, 2676 ZH Maasdijk of e-mail:

Akkoordakkoord