Deliflor Chrysanten heeft primeur in chrysanten met 3D Digi Delishow

Tijdens de Delishow in juni is het normaal gesproken een drukte van belang in de breedingkas van Deliflor met internationale klanten die de noviteiten komen bekijken. Vanwege corona is dat dit jaar helaas niet mogelijk. Maar natuurlijk laten we bloeiproef niet zomaar aan u voorbij gaan!

We hebben een unieke 3D Digi Delishow dit jaar. Via een online platform bieden we de mogelijkheid om nieuwe rassen in 3D te bekijken en maakt u een virtuele vlucht over de bloeiproef. Op deze manier is het toch mogelijk om nieuwe rassen van dichtbij te kunnen beoordelen, alsof u er bij bent! Zo is de nieuwe groene troschrysant Deligreen een topper die zeker de moeite waard is om in 3D te kunnen bekijken. Maar ook de witte pluischrysant Evidence, een bijzondere pompon en de schitterende gele troschrysant Vibe zijn noviteiten die we graag laten zien, naast vele anderen. Alle productinformatie over bijvoorbeeld bloemdiameter, reactiesnelheid en beschikbaarheid in specifieke landen staat overzichtelijk vermeld en uitgebreidere informatie is vanzelfsprekend bij uw accountmanager te verkrijgen.

Er is op beperkte schaal fysieke toegang tot de bloeiproef mogelijk voor Nederlandse klanten/handel. Dit kan alleen na het maken van een afspraak. We handhaven dit strikt om de geldende maatregelen vanuit de RIVM omtrent 1,5 m afstand en groepsgrootte te kunnen waarborgen. U kunt hiervoor contact opnemen met uw accountmanager.

Akkoordakkoord