Online show Chrysanthemum Day was een feest

De online show die Deliflor samen met Flower Circus heeft georganiseerd om Chrysanthemum Day (9 september) te vieren, was een geslaagd feest! Toparrangeur Geertje Stienstra heeft diverse prachtige chrysanten arrangementen gemaakt. “De chrysant kent zoveel kleuren, vormen en groottes, het is echt een heerlijke bloem om mee te werken”, aldus Geertje tijdens de show. “En daarnaast is ie ook nog eens heel sterk en je hebt er lang plezier van”.

De show werd op geheel eigen wijze gehost door Flower Circus waardoor het echt als een feestje voelde. Maar ook de verschillende felicitaties vanuit alle werelddelen maakten er echt een wereldwijd feest van. Deliflor collega’s uit China, Japan, Colombia, Ethiopie en Oeganda hadden soms ludieke, soms wat meer serieuze bijdrages gestuurd om de show kleur te geven.

Ook de kijkers naar de show bleken uit alle delen van de wereld afkomstig. Door alle reisrestricties en het ontbreken van beurzen en bijeenkomsten is het een leuke mogelijkheid om op deze manier toch bloemisten en andere geinteresseerden te inspireren!

Voor wie de show gemist heeft, is deze hier te zien: https://youtu.be/fMfq9MvR6gU

Er is ook een mooi lookbook gemaakt van alle arrangementen en de gebruikte bloemen. een digitaal exemplaar bij ons aan!

Akkoordakkoord