Deliflor verrast de bezoekers aan de Flora Expo Astana in Kazachstan

Deliflor Chrysanten is een trouwe deelnemer aan de Flora Expo beurs in Astana. Na afwezigheid van de beurs voor een aantal jaren, wordt deze dit jaar weer in volle glorie voor de 10e keer georganiseerd van 20-22 april. Deliflor is aanwezig met een stand en verrast alle bezoekers aan de beurs door Baltica’s in een speciale gouden hoes uit te delen.

“We hebben 500 takken prachtige witte Baltica’s meegenomen” aldus Bob Persoon, die voor Deliflor in Astana aanwezig is samen met collega Marchel de Haan. “Bezoekers reageren erg enthousiast en nemen de speciale gouden hoes met Baltica graag in ontvangst. Dit topras van Deliflor is bij veel bezoekers uit deze regio goed bekend en blijft een van de meest gewaardeerde chrysantenrassen,” aldus Bob. ”Het is goed om in deze regio aanwezig te zijn en het uitgebreide assortiment van Deliflor te laten zien en persoonlijk contact te hebben. De economische ontwikkeling van Kazachstan is positief en ook de koopkracht groeit, dus het is een interessant land om ons product te promoten, vult Marchel aan.”

Naast Baltica worden ook nieuwe Deliflor rassen getoond in Kazachstan om de bloemisten te inspireren. Zo zullen nieuwe santini’s als Baykal en Baykal Lunar, evenals de lichtgroene Turtle en zalmkleurige Babette te bewonderen zijn. De nieuwste pluischrysant Honeymoon, die deze week door Vannova J&A Flowers wordt geïntroduceerd is ook al in Astana aanwezig. Ook de bijzondere donkerroze pluischrysant Couture en de bijzonder gevormde Etrusko van Arcadia staan in de stand te blinken, net als de succesvolle troschrysanten Babe en Abbey van Zentoo en Deligreen van Linflowers.

De beurs in Astana duurt nog tot 22 april. Deliflor is aanwezig in stand D1, prominent bij de ingang van de beurs.

Akkoordakkoord