Met Deliflor op werkvakantie naar Oeganda

Deliflor doet mee aan het It's Alive project van het Productschap Tuinbouw. De campagne It's Alive Travel biedt studenten en schoolverlaters de kans om internationale tuinbouwervaring op te doen via een werkvakantie.

Er worden door diverse bedrijven werkvakanties aangeboden naar uiteenlopende bestemmingen wereldwijd in de voedingstuinbouw en sierteelt. Deliflor biedt een bijzondere werkvakantie/stage van zo’n 6 weken in Oeganda gericht op het optimaliseren van de stekkwaliteit op onze steklocatie te plekke. Een bijzondere locatie op de oevers van Lake Victoria, vlakbij Entebbe.

Op Facebook kunnen jongeren van 16 april tot 24 mei meedingen naar deze werkvakantie door een goede motivatie te geven en deze te voorzien van hun CV. Door middel van een sollicitatieprocedure 'wint' een van de deelnemers de werkvakantie. Kijk hier voor meer informatie over de opdracht bij Deliflor en bezoek de actiewebsite van Its Alive Travel: itsalivetravel.nl

“It’s Alive Travel laat zien dat er volop leuke banen in de tuinbouw te vinden zijn, met heel vaak een link naar het buitenland. De tuinbouw is immers een internationale sector bij uitstek.”, zegt Agnes van Ardenne, voorzitter van het Productschap Tuinbouw (PT).

Akkoordakkoord