Vernieuwende chrysant Sombrella in bijzondere verpakking

Sombrella chrysant

Consumenten vragen vaak om vernieuwende chrysanten. Een unieke vorm, nieuwe kleuren, opvallende producten…. 
Een dergelijk product is vanaf maandag 4 juni verkrijgbaar. Dan wordt namelijk de bijzondere pluischrysant Sombrella geïntroduceerd op FloraHolland Naaldwijk en FloraHolland Aalsmeer. Sombrella springt eruit door haar unieke vorm, want deze is namelijk te vergelijken met de vorm van een opengeklapte parasol. Daarnaast valt Sombrella op door haar prachtige kleur en haar opvallende hart. Het hart van deze pluischrysant lijkt met mos bekleed te zijn en dit geeft haar een ecologische en hippe look. Bloemisten zijn er gek op!

Naast de opvallende bloem is Sombrella straks ook duidelijk herkenbaar in elke C&C en in elke groothandel door haar opvallende verpakking. Sombrella wordt namelijk aangevoerd in een full color hoes en op water. Om de emmer komt daarnaast ook nog een opvallende kraag waarop het product schitterend staat afgedrukt.

Sombrella wordt per 5 takken gebost, zodat bloemisten ook kleine eenheden kunnen inkopen bij de groothandels.

Arcadia Chrysanten gaat Sombrella aanvoeren op FloraHolland Aalsmeer en op FloraHolland Naaldwijk. Er worden ongeveer 10.000 stelen in de week verdeeld over beide veilingen.

Akkoordakkoord