Toename buitenlandse bezoekers bij Delishow

Van 12 tot en met 15 juni waren bij Deliflor Chrysanten weer vele noviteiten en internationale succesnummers op het gebied van de snijchrysant te bewonderen tijdens de Delishow, die gelijktijdig plaatsvindt met de jaarlijkse Flower Trials.

In de bloeiproef konden de bezoekers reeds succesvolle rassen als Baltica, Anastasia en Radost in bloei bekijken. Maar ook nieuwe rassen zoals Estrella, Nevsky, Zembla Brasil en diverse andere rassen met internationale marktpotentie konden rekenen op de nodige interesse. Een trend die geconstateerd werd, heeft betrekking op de bloemgrootte. Inmiddels is het wereldwijd een trend om in boeketten grotere troschrysanten te verwerken. Hierdoor is ons assortiment zeer in trek bij chrysantentelers uit de hele wereld. Ook voor de diversiteit in pluischrysanten zijn verscheidene complimenten ontvangen. De komende jaren mag daar nog veel van worden verwacht.

Een toenemend aantal buitenlandse bezoekers weet de Delishow in juni inmiddels te vinden en te waarderen. Niet alleen uit uiteenlopende Europese landen, maar tevens uit landen ver daarbuiten zoals Maleisië, Japan en Brazilië. Naast alle bloeiende variëteiten zelf konden zij ook genieten van een sfeervol aangeklede centrale ruimte, van waaruit ook de Flower Trials bij Beekenkamp te bezoeken waren. In deze ruimte werd met bijzondere creaties duidelijk gemaakt dat de chrysant op vele verschillende manieren te verwerken is. De creatieve arrangementen straalden volop zomer en een feestelijke sfeer uit. De huisshows in juni zijn voor veredelingsbedrijven inmiddels een waardige opvolger in plaats van deelname aan een Horti Fair of IPM. 

Deliflor heeft waardevolle respons mogen ontvangen op alle getoonde bestaande en nieuwe variëteiten en bovendien vormde de Delishow weer een uitermate goede gelegenheid om de contacten met binnen- en buitenlandse klanten en relaties te verstevigen.

Delishow juni 2012

Delishow12-1.jpg
Delishow12-2.jpg
Delishow12-3.jpg
Delishow12-5.jpg
Delishow12-4.jpg
Delishow12-9.JPG
Delishow12-8.JPG
Delishow12-7.JPG
Delishow12-10.JPG
Delishow12-13.JPG
Delishow12_12.JPG
Delishow12-11.JPG
Akkoordakkoord