Ranomi Kromowidjojo doopt Ranomi chrysant op 12 december

Op woensdag 12 december komt Ranomi Kromowidjojo, tweevoudig Olympisch kampioene in Londen, de naar haar vernoemde chrysant Ranomi dopen. Deliflor Chrysanten en VannoVa organiseren hiertoe een unieke bijeenkomst op het bedrijf van chrysantenteler Laurens van der Lans in ’s-Gravenzande. VannoVa en Deliflor zijn trots dat ze de toezegging van Ranomi hebben en maken graag gebruik van deze gelegenheid om er een extra feestelijke middag voor genodigden van te maken.

De troschrysant Ranomi is veredeld en dit jaar in de markt geïntroduceerd door Deliflor Chrysanten. Laurens van der Lans, een van de vijf samenwerkende chrysantentelers in het collectief VannoVa, is teler en ‘grondlegger’ van de chrysant met de naam Ranomi.

In mei van dit jaar is de chrysant Ranomi nieuw geïntroduceerd in de markt. Destijds hebben Laurens van der Lans en Deliflor de zwemster Ranomi in haar ‘eigen’ zwembad in Eindhoven opgezocht om haar kennis te laten maken met haar eigen chrysant en haar een mooi boeket te overhandigen, waar zij zeer vereerd op reageerde.

Ook toen Ranomi na haar prestaties in Londen deze zomer gehuldigd werd in haar geboorteplaats Sauwerd, is de locatie door beide partijen opgefleurd met de prachtige goudgele Ranomi chrysant en heeft zij een prachtige creatie met deze chrysant mogen ontvangen.

De officiële doop van de chrysant Ranomi op 12 december onder het toeziend oog van chrysantentelers, handelaren en relaties, is de kroon op deze reeks van bijzondere momenten.

Akkoordakkoord