Extra Fortune voor SuperFlora

De troschrysant Fortune is stralend wit en niet alleen de naam betekent geluk, de troschrysant  brengt ook letterlijk geluk! Want mensen die zijn opgegeven voor de ‘Deliflor brings Fortune to…’ actie worden beloond met een schitterend Fortune boeket én staatslot. Zo ook het handelsbedrijf SuperFlora. SuperFlora heeft vorige week de Sainsbury Suppliers Award gewonnen en om hen te feliciteren heeft Deliflor dit bedrijf verrast met een prachtig Fortune boeket.

Danny Bisschoff geeft aan Fortune een mooie bloem te vinden die goed gebruikt kan worden in boeketten en ook als mono bos. Ook was hij erg verrast en hij hoopt natuurlijk dat zijn staatslot de hoofdprijs gaat opbrengen. Wij zijn erg benieuwd.

Kent u ook iemand die in het zonnetje gezet mag worden doordat hij/zij een mooie prijs heeft binnengehaald, een steuntje in de rug kan gebruiken, een grote sportieve prestatie gaat neerzetten of bijvoorbeeld bijna moeder wordt? Geef degene dan op voor ‘Deliflor brings good Fortune to..’. Dit kan via . Stuur naast de persoonlijke gegevens ook de reden waarom hij of zij extra Fortune verdient! 

Akkoordakkoord