12,5 jarig jubileum Peter Persoon bij Deliflor Chrysanten

1 juli viert Peter Persoon zijn 12,5 jarig jubileum als directeur bij Deliflor Chrysanten. Om stil te staan bij deze mijlpaal, hebben alle medewerkers hem op vrijdag 28 juni weten te verrassen met een gezellige BBQ. An Beekenkamp sprak in deze informele setting haar waardering uit voor de wijze waarop Peter in die 12,5 jaar leiding heeft gegeven aan dit bloeiende bedrijf en de positie van Deliflor in de markt verder heeft weten te versterken.
Zij benadrukte dat Peter zich het wereldje van de tuinbouw snel eigen gemaakt heeft. Hij werkte, voordat hij directeur werd bij Deliflor/Beekenkamp, namelijk bij een autobedrijf in Amsterdam. Sinds de komst van Peter is de Beekenkamp Groep weer een 100% familiebedrijf en heeft Peter samen met An Beekenkamp de algemene leiding over de Beekenkamp Groep. Met de komst van Peter heeft Deliflor zich verder ontwikkeld tot de grootste veredelaar en vermeerderaar van chrysantenstekken. Onder zijn leiding zijn eigen verkoopkantoren opgericht in Japan en Colombia, werd een nieuwe breeding gebouwd in Maasdijk en heeft er een volledige nieuwbouw van het kantoor en bedrijf plaatsgevonden.

De BBQ, die door iedereen keurig stil was gehouden voor Peter, was een volledige verrassing voor hem. Samen met zeer veel medewerkers vanuit de gehele Beekenkamp Groep is het jubileum gevierd, wat Peter zeer kon waarderen.

Akkoordakkoord