Deliflor presentatie in Schotland

Afgelopen weekend stond het assortiment van Deliflor volop in de spotlight in Schotland. In samenwerking met een exporteur werd er tijdens een open dag aandacht gegeven aan het opvallende assortiment van Deliflor. Mede dankzij een schitterende presentatie wand, werd er enthousiast gereageerd op de rassen.

Er was veel aandacht voor de nieuwe pluischrysant PIP. Vooral het opvallende contrast en de harde bloemen werden gezien als echte toevoegingen aan het assortiment. Ook de nieuwe pluischrysanten Barca Red en Paladov Sunny werden goed ontvangen. De bolvormige chrysanten werden ook gezien als toevoegingen aan het assortiment, omdat deze jaarrond meestal niet te verkrijgen zijn. Barca Red en Paladov Sunny worden wel jaarrond aangevoerd en daarom werd er goed op deze soorten gereageerd.

De meeste opvallende troschrysanten waren VIP, Cupcake, Baltica Lime en Ranomi. De bloemisten hadden deze soorten nog niet veel eerder gezien en waren erg enthousiast over de unieke eigenschappen en uitstraling.
Binnenkort is de Deliflor presentatie wand weer in een ander filiaal te zien. Houdt de website dus goed in de gaten voor meer product informatie.

Schotland oktober 2013

foto_7.jpg
foto_1.jpg
foto_4.jpg
foto_2.jpg
foto_3.jpg
foto_8.jpg
foto_6.jpg
foto_5.jpg
foto_9.jpg
Akkoordakkoord