Ga mee op wereldreis tijdens Delicatessen

Donderdag 16 en vrijdag 17 januari aanstaande organiseert Deliflor haar jaarlijkse bloeiproeven 'Delicatessen' op het bedrijf in Maasdijk. Deliflor neemt telers, handelaren en andere belangstellenden dit jaar mee op wereldreis langs al haar nieuwe en bestaande chrysantensoorten. Met meer dan 200 verschillende rassen in bloei valt er weer genoeg te genieten!

Nieuwe rassen zoals Baltica Cream, Vivo, Salma en Limoncello staan klaar voor vertrek en zijn te bewonderen naast rassen die hun sporen internationaal reeds verdiend hebben. Zo zal er extra aandacht zijn voor de gevestigde wereldreiziger ‘Anastasia’, een chrysant waarvan er sinds zijn introductie in 2001 reeds een miljard wereldwijd zijn verhandeld! De afgelopen periode hebben velen uit de sector de miljardste stek op de voet gevolgd via online filmpjes op www.deliflor.nl/anastasia. De reis die de gouden stek aflegt, zal tijdens de Delicatessen zijn hoogtepunt bereiken: op dat moment zal deze daadwerkelijk geveild worden en maakt de vinder van deze gouden Anastasia zelf kans op een heuse goudstaaf. Tevens zal tijdens Delicatessen de prijswinnaar van de Anastasia foto-actie bekendgemaakt worden. Deze winnaar wint een prachtige reis naar de roots van Anastasia: Holland!

Naast deze feestelijke activiteiten zal in navolging op het succes van vorig jaar ook dit jaar ‘Teler Got Talent’ georganiseerd worden. Dit is een keuring van alle Deliflorrassen waar een deskundige jury en alle bezoekers hun stem kunnen uitbrengen om de best geteelde Deliflor chrysant te bepalen. Chrysanten zullen hiervoor ook dit jaar weer worden aangeleverd door alle telers. Uiteindelijk zal slechts één teler de award voor beste chrysant in ontvangst mogen nemen.

Check in tijdens Delicatessen 2014! Uw reis start op donderdag 16 of vrijdag 17 januari tussen 10.00 en 17.00 uur vanaf de Korte Kruisweg 163 in Maasdijk.

Akkoordakkoord