Ontknoping Anastasia campagne

Om de verkoop van de miljardste Anastasia stek te vieren is in juni 2013 een speciale Anastasia campagne gestart die langzaam naar een hoogtepunt is opgevoerd. Na de start met een website waarop iedereen ter wereld een foto van Anastasia kon uploaden om daarmee kans te maken op een reis naar de roots van Anastasia, is vanaf november wekelijks een reeks van 8 filmpjes online gezet. Daarmee kon de groei van de daadwerkelijk miljardste Anastasia live worden gevolgd. Op vrijdag 17 januari was het dan zover: de miljardste Anastasia zou daadwerkelijk voor de klok komen. Wie o wie zou hem in zijn partij vinden?

De vinder van de miljardste Anastasia in zijn speciale actieverpakking heeft zich al snel na het veilen gemeld. De gelukkige vinder bleek Jan van der Mey van G. de Koning te zijn. Hij had zichzelf met het vinden van de gouden Anastasia verzekerd van een echte klomp goud. Hij kon zijn goud ’s avonds direct al in ontvangst nemen tijdens de Deliflor bloeiproeven in Nederland. Inmiddels is de miljardste Anastasia in Italië getraceerd door Gennaro Palumbo, werkzaam bij een groothandel in Napels. En ook de laatste schakel in de keten heeft de Anastasia gevonden in zijn gouden actieverpakking. Bloemist ‘II Massimo dei fiori’ eveneens in Napels is de gelukkige die de miljardste Anastasia in zijn winkel mocht zetten. Deliflor zal afreizen naar Napels om ook aan deze partijen een goudstaaf te overhandigen.

 

Winnares fotowedstrijd bekendgemaakt
Op de speciale actiewebsite www.deliflor.nl/anastasia zijn meer dan 200 foto’s van Anastasia geupload vanuit alle delen van de wereld. Dit heeft vele bijzondere foto’s opgeleverd. Uit al deze ingezonden foto’s is tijdens de bloeiproeven in Holland een winnaar bepaald. Directeur Peter Persoon speelde hierbij een hoofdrol: alle ingestuurde foto’s rouleerden en door een druk op de rode knop heeft hij het lot de winnaar laten bepalen. Khanalieva Venera van een groothandel uit Shymkent, Kazachstan is de gelukkige. Zij zal een reis naar Holland, naar de roots van Anastasia krijgen aangeboden.

De Anastasia campagne is hiermee tot een einde gekomen. Dat betekent natuurlijk niet dat Anastasia stopt met het veroveren van de wereld. U zult deze prachtige bloem dan ook blijven tegenkomen!

 

Complete film online
Het complete groeiproces van de gouden Anastasia is nu ook als complete film te bekijken. Klik hier om deze film te bekijken.

Akkoordakkoord