Internationaal bezoek op IPM Essen

Met een ruim opgezette stand is Deliflor Chrysanten vertegenwoordigd op de IPM in Essen. In de druk bezochte hal 1 van de beurs is de aanloop van bloemengroothandels en bloemisten uit heel Europa zeer goed te noemen. Uit diverse landen is er interesse voor het meest actuele aanbod van chrysanten en wordt er veel navraag gedaan naar de noviteiten. Veel aandacht gaat uit naar Limoncello die binnenkort wordt geïntroduceerd. Momenteel is er geen gele pompon op de markt en de heldergele kleur van de bloem geeft Limoncello een frisse uitstraling. Echte blikvanger is de santini Peroni. Veel bloemisten vinden dit een verbreding van de santinimarkt door de gevulde bloemvorm.

De troschrysant is door de vele variaties in bloemvormen en typen weer populairder. Dit is een veel gehoorde opmerking van groothandels en Duitse bloemisten. Het  assortiment dat Deliflor biedt, is veelzijdig en wat opvalt is dat veel soorten bij rasnaam worden herkend.

Samen met de creatieve toepassingen die zijn gemaakt met de chrysanten is de stand een blikvanger in de hal. De eerste twee dagen van de beurs zijn daarom uitstekend verlopen. De beurs duurt nog tot en met vrijdag 31 januari.

Akkoordakkoord