Goud overhandigd in Napels voor miljardste Anastasia

Afgelopen weekend hebben de kopers van de gouden bos Anastasia hun goud in ontvangst mogen nemen. In het bijzijn van ruim 50 andere Italiaanse bloemisten hebben Gennaro Palumbo van een grote importeur en Bloemist II Massimo de Fiori het goud ontvangen van Stefan de Hoog, Productmanager van Deliflor Chrysanten.

Het goud was toegezegd vanwege de gouden campagne voor de miljardste geproduceerde Anastasia die afgelopen januari werd verhandeld. Via de veilingklok is deze destijds in Napels opgedoken en beide prijswinnaar hadden zich gemeld bij Deliflor.

Om de uitreiking van het goud extra glans te geven is ook een demonstratie gegeven voor de Italiaanse bloemisten die in dit filiaal hun bloemen inkopen. Samen met de in Italië hoog aangeschreven arrangeur Riccardo Dressadore, die onder andere het bloemwerk heeft mogen verzorgen voor  evenementen in Italië voor diverse prominenten zoals Abramovich, Wesley Sneijder (bruiloft in Toscane) en Clarence Seedorf, zijn de bloemisten verrast met een demonstratie chrysanten in bruidswerken en chrysanten in trendy designs.
Dat chrysanten ook juist zeer geschikt zijn voor deze toepassingen werd goed zichtbaar en de aanwezigen waren dan ook onder de indruk van de gemaakte arrangementen.

Zeker de nieuwe santini soorten Vivo en Peroni maakten indruk en er werd ervaren dat door de bloemgrootte en stevigheid van Baltica deze zeer goed te verwerken is in kort steekwerk. Dit werd toegepast door een mooie bruidstaart van bloemen te maken.
Voor trendarrangementen worden toepassingen getoond met o.a. Barca, Limoncello, Zembla Lime en VIP. De mening aan het einde van de show van de bloemisten was dat men zoveel variatie niet had verwacht met chrysanten. Dat werd bevestigd door de verkoop van de chrysanten aan het einde van de dag. Van alle chrysanten die werden gebruikt in de show waren extra partijen op voorraad gezet en zo goed als alles was aan het einde van de dag verkocht.

Goud overhandigd in Italië

P5174290.jpg
P5174293.jpg
P5174242.jpg
P5174279.jpg
P5174243.jpg
P5174244.jpg
P5174292.jpg
P5174289.jpg
P5174286.jpg
prijswinnaars goud Italie.JPG
Akkoordakkoord