Deliflor geeft spectaculaire demo in Finland

Deliflor demo in Finland

Deliflor, Hukra en Ruud Hazelaar Bloemstyling hebben deze week de bloemisten uit Turku en omstreken verrast met een spectaculaire demonstratie. Ruud Hazelaar heeft de Finse bloemist namelijk laten zien wat men allemaal kan creëren met de mooie soorten van Deliflor.
O.a. de soorten Rhythm, Yin Yang, Barca, Sheik, Baltica Pink en Peroni stonden in de spotlight.

Ruud Hazelaar, een welbekende bloem stylist, heeft tijdens zijn demonstratie de Finse bloemist kunnen verrassen met verfijnde technieken en natuurlijk de nieuwste soorten van Deliflor. In samenwerking met de Hukra BV heeft Deliflor deze demonstratie kunnen organiseren. Naast de demonstratie heeft Deliflor ook de Deliflor chrysanten wand opgestuurd naar de locatie. In deze wand worden 30 Deliflor soorten gepresenteerd.
De soorten die tijdens de demonstratie gebruikt werden maakten veel indruk op de bloemisten, maar vooral de soorten Sheik, Yin Yang, Barca en Anastasia Star Pink stalen de show. De pluischrysant Gagarin werd ook met vol bewondering bekeken. Deze stond ook in de ‘new variety’ list van de groothandel en deze werd volop besteld.
De Finse bloemist gebruikt vooral veel pluischrysanten en veel santini’s. De troschrysanten worden gebruikt voor op het graf en voor in de supermarkten. Bloemen zijn erg duur in Finland, dus als de consument iets koopt, dan moet het goede kwaliteit zijn, het liefst exclusief en vooral lang mee gaan. Een standaard boeket kost in Finland al snel 30 euro.
Na de demonstratie zagen de bloemisten in dat troschrysanten juist voor veel volume in een boeket kunnen zorgen en dat de nieuwste santini’s van Deliflor exclusief zijn.
Ook zijn ze volop geïnformeerd over de nieuwste soorten.

Demo Finland november 2014

Deliflor_Finland 3.JPG
Deliflor_Finland 2.JPG
Deliflor_Finland 7.JPG
Deliflor_Finland 6.JPG
Deliflor_Finland 1.JPG
Deliflor_Finland 8.JPG
Deliflor_Finland 4.JPG
Deliflor_Finland 5.JPG
Akkoordakkoord