Astana kleurt en fleurt met chrysanten

Op de eerste beursdag van de beurs Astana Flora Expo bezochten veel bloemisten en groothandelaren de beurs. Er was zelfs uit Nederland voldoende bezoek. Niet alleen uit Astana maar ook uit de andere belangrijke stad van het land Alma Aty en omliggende landen van Kazachstan zijn bezoekers afkomstig.

De diversiteit van ons assortiment spreekt het publiek zeer aan. Het blijkt dat er nog niet al te veel rassen worden aangeboden en gekocht door de importeurs in Kazachstan. Juist het kleurrijke assortiment dat gepresenteerd staat, wordt enorm gewaardeerd. De nieuwe soorten Belicia, Mango, Celtic en Lesia vallen goed in de smaak.

In de stand is een drie dimensionale beer, gestoken met bloemen, de echte eyecatcher. Deze is alleen op de eerste dag van de beurs al ontelbaar veel keer gefotografeerd.

Om het publiek verder te inspireren heeft bloemstylist Ruud Hazelaar een 2 uur durende demonstratie op het podium verzorgd. De aanwezigen luisterden aandachtig en de show werd met veel waardering ontvangen. Er zijn creaties gemaakt met o.a. Sheik, Gagarin, Limoncello, Baltica, Yin Yang en Zembla.

Ook is Deliflor als sponsor verbonden aan de nationale bloemschikkampioenschappen en staat er bij de entree een enorme bol met alleen maar Deliflorrassen erin gestoken.

Al met al staan onze soorten volop in de spotlights en komt de lokale bloemenbranche zodoende alles te weten van het kleurrijke en diverse assortiment van Deliflor.

Op dag 2 staat er nog een demonstratie gepland. De beurs duurt tot en met vrijdag 24 april.

Astana Flora Expo

DSC_1561.JPG
DSC_1579.JPG
20150422_135517.jpg
DSC_1572.JPG
DSC_1577.JPG
DSC_1550.JPG
Akkoordakkoord