6e Floral TweetJam op 4 september

Thema Vintage Fall inspireert meer dan 20 bloemisten tot grote creativiteit

Op 4 september organiseert Flower Factor voor de 6e maal een Floral TweetJam. Meer dan 20 bloemisten gaan met producten van vele kwekers en handelaren aan de slag. Ook de chrysanten van Deliflor zullen ruim vertegenwoordigd zijn. Bloemisten zullen tijdens de TweetJam aan de slag gaan met de rassen Fuego, Dudoc, Yin Yang en Anastasia Star Pink. Het thema van de TweetJam is dit maal Vintage Fall. De livestream is op 4 september vanaf 13.00 uur-15.30 uur via de site van Flower Factor te zien.

FLower Factor heeft zich bij de opzet van de Floral TweetJam laten inspireren door muzikanten die jamsessies houden, zij creëren spelenderwijs nieuwe geluiden en liedjes. ‘Wanneer je creatieve bloemendesigners samenbrengt met mooie producten van onze kwekers en partners, op de juiste plaats en met een geweldige sfeer, dan ontstaat er iets magisch!’, vertelt Pim van den Akker, initiatiefnemer van de Floral TweetJam. ‘Alleen al het thema Vintage Fall spreekt tot ieders verbeelding. Veel warmte, herfst en retro zullen centraal staan’.
Bloemisten over de hele wereld kunnen getuige zijn van de Floral TweetJam. Zij kunnen via de site van FLower Factor meekijken, of later de compilatie bekijken.

Zelf erbij zijn kan ook. De locatie is:
Flower Factor – www.flowerfactor.com
Armamentarium
Korte geer 1
2611CA Delft
(Parkeren in garage ‘Zuidpoort’ of ‘Phoenix’)

Akkoordakkoord