Flowers Expo Moskou is positief van start

Flowers Expo Moscow 2015

Deliflor mag voor haar stand op de Flowers Expo in Moskou direct vanaf de start al de nodige complimenten in ontvangst nemen. Open, duidelijk, met een mooi design en leuke uitnodigende presentatie van de met chrysanten opgemaakte hoed. Deze setting nodigt uit om met de hoed op de foto te gaan. Alle bezoekers die op de foto zijn geweest, kunnen zich vervolgens terugvinden op de facebook pagina van Deliflor.

Diverse importeurs zijn al direct op bezoek geweest om te kijken naar de nieuwe soorten en de ontwikkelingen bij Deliflor. De santini Lorain is een opvallende nieuwkomer. De recentelijk geïntroduceerde rassen zijn al goed bekend bij de importeurs. Bloemisten moeten de noviteiten duidelijk nog wat beter leren kennen. Zij hebben daartoe een uitgelezen kans in de stand van Deliflor.

Verder verzorgt floral designer Ruud Hazelaar vandaag en morgen van 13.00 uur tot 14.30 uur een demonstratie op het podium van de beurs waar bloemisten weer leuke nieuwe technieken krijgen uitgelegd en bijgepraat worden over de nieuwste chrysantenrassen van Deliflor.

De start van de beurs belooft veel, ondanks de problemen die er zijn voor de Russische bloemenhandel. De koers van de roebel is het grootste probleem, maar Russen blijven gek van bloemen!

 

Akkoordakkoord