Logo Deliflor E-News
stroke

Bezoek Deliflor tijdens de FloraHolland TradeFair en IFTF

Van 7 t/m 9 november vindt in Aalsmeer de FloraHolland TradeFair plaats en in Vijfhuizen de IFTF. Op beide beurzen is Deliflor met een stand aanwezig om het assortiment en de noviteiten te laten zien. In Aalsmeer zullen we nog 1 keer uitpakken om de verjaardag van de 10-jarige Baltica te vieren. Het 'Baltica Rad van Originals' is aanwezig, waarmee alle bezoekers een gokje kunnen wagen om een mooie Original prijs te winnen. Bezoek ons in stand 19.03 in hal 2 en op de IFTF in stand E5.10.

 
 
 

Diversiteit aan noviteiten

De afgelopen periode is er een diversiteit aan nieuwe rassen geïntroduceerd.

Spectaculaire oranje Santini: Fireball

De nieuwe oranje Santini Fireball doet zijn naam eer aan! Een feloranje bolletje dat niet te missen is. Met zijn mooie donkere blad en mooie contrast is dit met recht een spectaculaire nieuwkomer. Met het oog op de herfst is oranje altijd een welkome aanvulling in het assortiment. Dit bolletje geeft dit najaar vuurwerk!

Lees meer

Klassieke beauty Aristotle op de markt

Sinds week 42 is Aristotle op de markt beschikbaar. Deze prachtige witte troschrysant heeft een helder groen hart en sprekende ronde bloemlinten. De houdbaarheid is uitstekend en Aristotle heeft een sterke groeikracht. Alle kenmerken die je van zo’n klassieke beauty mag verwachten! De filosoof Aristoteles was een icoon in zijn tijd. Deze nieuwe chrysant heeft alles in huis om een icoon van deze tijd te worden.

Lees meer

XXLFlower Magnum nu ook in geel

De pluischrysant Magnum heeft wereldwijd al de nodige faam vergaard. Sinds week 33 heeft deze XXL bloem de langverwachte gele variant: Magnum Yellow. Deze pluischrysant wordt door 2 kwekers aangevoerd: Arcadia Chrysanten en VannoVa J&A Flowers. Ook deze gele Magnum heeft de kenmerkende grote bloem met de grote hoeveelheid bloemlinten die zich op de vaas tot een enorme bol ontvouwt. Dit oersterke ras komt ongeschonden aan in de verste uithoeken. Magnum Yellow wordt evenals de witte variant aangevoerd in het herkenbare groene netje.

Lees meer

Pimento Orange prachtige oranje noviteit

Sinds week 33 voert Zentoo de prachtige oranje Santini Pimento Orange aan. Een mooie kleurvariant van Pimento met een fris groen hart, die een opvallende toevoeging is aan het oranje segment. Met het oog op het najaar, zal deze oranje Santini in uiteenlopende najaarsboeketten toegepast kunnen worden.

 

Lees meer

Falcon, sterke witte nieuwkomer!

Krachtig, groot en stevig! Dat zijn de eigenschappen die de nieuwe witte pluischrysant Falcon onderscheiden. De grote witte bloem met een fris groen hart is voorzien van lange bloemlinten. Ter bescherming van de bloem wordt Falcon aangevoerd met netje. Wanneer Falcon op de vaas wordt gezet, groeit deze nog verder door. Het vaasleven is overigens uitstekend, evenals de transporteigenschappen.

 

 

Lees meer
 
 
 

Falcon vleugels pronken op Flowers Expo Moscow

Vanaf de opening van de Flowers Expo Moscow beurs is het geen moment rustig geweest in de Deliflor stand. Het fotomoment in onze stand werd gevormd door gigantische vleugels gestoken met de witte pluischrysant Falcon. Mensen stonden in de rij voor een mooie foto met deze enorme vleugels.

Lees meer
 
 
 

Baltica gift box de wereld rond

Deliflor heeft een unieke Baltica giftbox laten ontwerpen met daarin een echte 10 jaar oude Baltica bloem. Samen met een bijzondere videokaart en prachtige Baltica brochure is dit unieke geschenk de wereld over gegaan naar diverse relaties die veel betekend hebben voor Baltica. We hebben veel positieve reacties mogen ontvangen op dit bijzondere geschenk. Al deze giftboxen zijn voorzien van een unieke code, waarmee deze relaties kans maken op een prachtige Original prijs; een Ipad! De prijswinnaar hiervan zal bekend gemaakt worden tijdens de TradeFair.

 
 
 

SAVE THE DATE!

Delicatessen 2019: 17 en 18 januari

 

 
 
 
Change your preferred newsletter language
Language & newsletter settings
stroke Deliflor Chrysanten B.V.
Korte Kruisweg 163
P.O. Box 77
2676 ZH Maasdijk, Holland
t +31 (0) 174 526 200
f +31 (0) 174 526 203
i www.deliflor.nl
e info@deliflor.nl
SIGN OUT | AFMELDEN