Logo Deliflor E-News
stroke

Zomerse start van 2016

Direct na de feestdagen gaan we in volle vaart af op de Delicatessen 2016. Het belooft dit jaar een zomers feestje vol verrassingen te worden. Op 21 en 22 januari bent u van harte welkom op ons bedrijf in Maasdijk om de nieuwe zonnetjes in ons assortiment te komen bewonderen. Dit doen we uiteraard in een zomerse en verrassende setting! We zullen u tevens aanzetten tot nadenken over uw product en het vermarkten ervan.


Ook zal er dit jaar weer gestreden worden om de Teler got Talent Award. Wie teelt dit jaar hét pareltje van alle Deliflor rassen? Kom ook uw stem uitbrengen.
We ontmoeten u graag tijdens Delicatessen 2016!

 
 
 

IPM Essen

Van 26-29 januari is Deliflor met een stand aanwezig op IPM Essen, een beurs die een steeds belangrijkere ontmoetingsplaats is voor de gehele sector. Wij zullen in de stand onder meer de koninklijke Rossano Charlotte presenteren. Maar ook andere noviteiten zoals Alamos krijgen een prominente plaats. We zullen bloemisten zoveel mogelijk inspireren tot het creatief gebruiken van chrysanten. In de nieuwe brochure ‘Delicious Chrysanthemums 2016’ die dan net van de persen gerold is, laten we zien hoe chrysanten op een eigentijdse wijze zijn toe te passen.


Breng ook een bezoekje aan de Deliflor stand in hal 1: 1D12.25.

 
 
 

Vrachtwagens in een nieuw jasje

Het vrachtwagenpark van Deliflor wordt in een nieuw jasje gestoken. Het eerste bewijs hiervan heeft u wellicht al op de weg voorbij zien komen. Chrysanten in vele kleuren stralen op het nieuwe ontwerp. De komende tijd zullen nog meer vrachtwagens met dit frisse ontwerp onze wegen opvrolijken.

 
 
 

Deliflor registreert 5000ste VBN code

Op 15 december is door Floricode de 5.000ste productcode uitgegeven. De troschrysant SCOTCH van Deliflor kreeg VBN-code 117973. Marktmanager Robin van Leeuwen die dit 5.000ste nieuwe product binnenbracht voor registratie, is door Floricode 'in the picture' gezet en verrast met een heerlijke taart.

 

Lees meer
 
 
 

Fijne feestdagen!

Rest ons niets dan u hartelijk te bedanken voor het vertrouwen dat u dit jaar weer in Deliflor gesteld heeft. We wensen u en uw dierbaren fijne feestdagen en kijken uit naar een vruchtbare samenwerking in 2016.

 
 
 
Change your preferred newsletter language
Language & newsletter settings
stroke Deliflor Chrysanten B.V.
Korte Kruisweg 163
P.O. Box 77
2676 ZH Maasdijk, Holland
t +31 (0) 174 526 200
f +31 (0) 174 526 203
i www.deliflor.nl
e info@deliflor.nl
SIGN OUT | AFMELDEN