Logo Deliflor E-News
stroke

Bezoek UK Mother's Day 2018

Deliflor is vrijdag 9 en zaterdag 10 maart naar Engeland afgereisd voor een marktbezoek rondom de Moederdag, dé bloemendag in Engeland. Na vorig jaar twee keer Londen aangedaan te hebben stond dit jaar Birmingham, de tweede stad van Engeland, op het programma. We hebben hier zowel de Cash & Carry’s als de supermarkten bezocht. Bij de Cash & Carry’s sprak men van topdagen voor de Moederdag, qua bestellingen werden zelfs records verbroken.

Lees meer
 
 
 

Bezoek Rusland Vrouwendag 2018

De internationale Vrouwendag is in Rusland- en in het hele Oostblok- hét bloemenmoment van het jaar. De vrouwen worden op deze officiële feestdag met bloemen in het zonnetje gezet. Een belangrijk moment in het jaar voor onze producten en daarom reisde Deliflor weer traditiegetrouw af naar Rusland. Meer dan 30 adressen werden er in totaal in Moskou en Novosibirsk bezocht. 

Lees meer
 
 
 

Noviteiten

De afgelopen periode heeft Deliflor weer een paar interessante noviteiten op de markt gebracht. Zo is Cocoon geïntroduceerd, een spinvormige troschrysant met een frisse groene uitstraling, verkrijgbaar via Zentoo. Ook Astroid, de ijzersterke, gele bol en de fonkelnieuwe witte pompon Siberia worden via Zentoo geleverd. Arcadia is gestart met de aanvoer van Etrusko White, een bijzondere witte verschijning met zijn gerafelde bloemlinten.

 

De komende periode staan ook nog de nodige nieuwe introducties op de planning. Zo wordt het gele segment uitgebreid met Coconut Yellow en Cocoon Yellow en zal Baltazar Intense worden toegevoegd aan het Deliflor assortiment.

 
 
 

Banners Baltica-the original

Al 10 jaar staat de witte troschrysant Baltica aan de top! Niet alleen door haar uitstekende producteigenschappen, maar zeker ook door het vertrouwen van de telers en handel in dit ras. 10 jaar Baltica vieren we in 2018 dan ook met iedereen die heeft bijgedragen aan dit succes. Want Baltica is meer dan een goed ras, Baltica is inmiddels een begrip, een echte ‘original’.

Onze handelspartners zijn medebepalend (geweest) voor het succes van Baltica in de markt. Daarom wilde Deliflor ook deze groep klanten op passende wijze bedanken voor hun inzet. Hiertoe zijn stijlvolle Baltica banners ontworpen met daarop de naam van de betreffende partner vermeld. Baltica zal daarmee diverse muren in Nederland en Rusland sieren.

 

 
 
 

Baltica promotiefilms

Ook via de social mediakanalen van Deliflor schenken we extra aandacht aan de jarige troschrysant Baltica. Zo zijn er door Flower Factor filmpjes gemaakt waarin met Baltica arrangementen worden gemaakt die dienen als inspiratie voor bloemisten.

 
 
 

Agenda

De komende tijd zal Deliflor haar assortiment promoten op de volgende locaties:

 

07-08 april       - Kom in de Kas, 22 tuinbouwgebieden in NL

                         (Deliflor ondersteunt diverse chrysanteninitiatieven)

17-19 april       - Flower Expo Ukraine, Kiev

12-15 juni        - Internationale bloeiproef Delishow, Maasdijk

 
 
 
Change your preferred newsletter language
Language & newsletter settings
stroke Deliflor Chrysanten B.V.
Korte Kruisweg 163
P.O. Box 77
2676 ZH Maasdijk, Holland
t +31 (0) 174 526 200
f +31 (0) 174 526 203
i www.deliflor.nl
e info@deliflor.nl
SIGN OUT | AFMELDEN