Logo Deliflor E-News
stroke

Delishow 2016 druk bezocht

Van 14 t/m 17 juni hebben zo’n 700 nationale en internationale relaties onze Delishow weer weten te vinden. Deze vond net als de afgelopen jaren tegelijkertijd plaats met de FlowerTrials bij Beekenkamp. Vanuit alle werelddelen hebben we belangstelling gehad voor onze internationale bloeiproef waar weer volop nieuwigheden te bewonderen waren.

Lees meer
 
 
 

Promotie assortiment

We hebben onze rassen de afgelopen periode op diverse plekken gepromoot. Zo hebben we een demonstratie verzorgd bij een groothandel in Novosibirsk. Samen met arrangeur Mark Frank is voor een publiek van bloemisten uit de wijde omtrek een aantrekkelijke show gepresenteerd waarbij live prachtige arrangementen zijn gecreëerd.


Verder werd een greep uit ons assortiment gepresenteerd tijdens een open dag van Van Vliet in Glasgow.

 

Tot slot hebben we ook Nederlandse bloemisten verrast met de mogelijkheden van chrysanten. Na de Delishow is een studieclub van bloemisten uitgenodigd bij Deliflor om in een workshop met Ruud Hazelaar met de vele kleuren en vormen chrysanten bijzonder creaties te maken. Tot groot enthousiasme van de aanwezigen.

 
 
 

Koninklijke aandacht voor Rossano Charlotte in UK

Onze 'koninklijke' Rossano Charlotte heeft dit jaar een prominente plek gekregen in de stand van de Royal Chrysanthemum Society op de prestigieuze RHS Chelsea Flower Show in Engeland. Het feit dat het prinselijk paar, William en Kate, voor het eerst deze show bezocht, werd in veel media in verband gebracht met de aanwezigheid van Rossano Charlotte, door Deliflor vernoemd naar hun 1-jarige dochtertje. Hun bezoek aan de stand waar de Rossano Charlotte stond gepresenteerd heeft dan ook veel publiciteit opgeleverd voor dit ras.

 
 
 

Prijzen Keukenhof

Deliflor rassen zijn flink in de prijzen gevallen tijdens de Chrysantenshow op de Keukenhof:

  • 1e prijs voor Magnum van Arcadia Chrysanten (beste pluischrysant en de overall vakprijs)
  • Gedeelde 2e prijs PIP Salmon van Voort Chrysanten en Anastasia Dark Green van Arcadia Chrysanten (pluis), 
  • 1e prijs Zembla Sunny van PM van der Knaap (tros) 
  • 2e prijs Baltica van QFG Janity Flowers (tros)
  • 1e prijs Baltazar van Denim Fleur (consumentenkeuring)
 
 
 

Recente introducties

Het assortiment van Deliflor is de afgelopen periode weer aangevuld met een aantal bijzondere nieuwkomers qua kleurstelling en/of verschijningsvorm:

 

 

 

 
 
 

Vacature

Voor de afdeling Productmanagement zijn wij op zoek naar een

 

Marktmanager (36-40 uur per week)

 

De afdeling Productmanagement is verantwoordelijk voor de marketing en promotie van het assortiment van Deliflor. De activiteiten zijn erop gericht om het veelzijdige assortiment chrysanten dat in Nederland wordt verhandeld nationaal en internationaal onder de aandacht te brengen en kansen te creëren voor bestaande en nieuwe rassen. Dit gebeurt o.a. met productdemonstraties, beursdeelnames, marktanalyses en het uitwerken van concepten en campagnes. De afdeling bestaat uit 5 medewerkers en vormt samen met 6 accountmanagers de afdeling Verkoop. LEES MEER

 
 
 

Agenda

Deliflor is dit najaar weer vertegenwoordigd op diverse beurzen:

 

13-15 september   Flowers Expo Moskou
2-4 november        TradeFair Aalsmeer

 
 
 
Change your preferred newsletter language
Language & newsletter settings
stroke Deliflor Chrysanten B.V.
Korte Kruisweg 163
P.O. Box 77
2676 ZH Maasdijk, Holland
t +31 (0) 174 526 200
f +31 (0) 174 526 203
i www.deliflor.nl
e info@deliflor.nl
SIGN OUT | AFMELDEN