Logo Deliflor E-News
stroke

Trade Fair en Autumn Flower Trials 2015

We kijken ernaar uit u te ontmoeten dit najaar! Van woensdag 4 tot en met vrijdag 6 november zijn we aanwezig op de FloraHolland Trade Fair in Aalsmeer. Onze stand (20.5) zal rijk gekleurd zijn met onze chrysanten die verkrijgbaar zijn op de Nederlandse veilingen. Uiteraard kunt u in onze stand ook de nodige nieuwkomers bewonderen.

 

Tegelijkertijd bent u deze dagen welkom in Maasdijk, waar we speciaal voor u onze Autumn Trials presenteren. Onze kas zal gevuld zijn met ons nieuwe én bestaande internationale assortiment, evenals kansrijke nieuwe nummers. We leiden u met alle plezier rond door al onze rassen in tros- en pluischrysanten en Santini’s.

 

Op beide locaties vindt u nieuwe rassen zoals Alamos en Appetit. Maar ook bestaande topproducten als Baltica, Anastasia en Radost zullen niet ontbreken. Kom ons bezoeken tijdens de Autumn Trials in Maasdijk of op de FloraHolland Trade Fair in Aalsmeer. Wilt u ons in Maasdijk bezoeken, laat dit dan s.v.p. aan uw contactpersoon bij Deliflor weten, zodat we tijd voor u kunnen inruimen.

 

 

 
 
 

Expo Milaan in de bloemen gezet door Deliflor Chrysanten

De World Expo wordt één keer per vijf jaar georganiseerd en trekt meer dan 20 miljoen bezoekers. Dit jaar vindt deze plaats van 1 mei tot 31 oktober 2015 in Milaan. De World Expo 2015 heeft als thema: 'Feeding the Planet, Energy for Life'. Met 150 participerende landen is de World Expo het grootste mondiale evenement dat helemaal in het teken staat van de sector waarin Nederland leidend is.

Lees meer
 
 
 
Change your preferred newsletter language
Language & newsletter settings
stroke Deliflor Chrysanten B.V.
Korte Kruisweg 163
P.O. Box 77
2676 ZH Maasdijk, Holland
t +31 (0) 174 526 200
f +31 (0) 174 526 203
i www.deliflor.nl
e info@deliflor.nl
SIGN OUT | AFMELDEN