Logo Deliflor E-News
stroke

Gouden medailles voor Magnum en Baltazar tijdens Flowers Expo Moskou

De pluischrysanten Magnum en Baltazar zijn in de prijzen gevallen op de Flowers Expo in Moskou. De beursorganisatie heeft beide prachtige noviteiten beloond met een gouden medaille; een mooie erkenning voor deze 2 opvallende nieuwkomers in het pluischrysanten assortiment! Met de aanwezige Magnum kwekers Arcadia Chrysanten en Vannova J&A Flowers werd deze prijs trots in ontvangst genomen.

Lees meer
 
 
 

Promotie assortiment

De komende periode wordt het Deliflor assortiment weer op verscheidene plekken gepromoot. Zo zal er op de veiling Maas-Rijn een presentatie met bestaand en nieuw assortiment verzorgd worden voor kopers vooral gericht op de Duitse markt. Verder zal het assortiment gepromoot worden in Frankrijk, Schotland en Engeland. Via onze eenvoudig te transporteren presentatiewand kunnen maar liefst 30 rassen op overzichtelijk wijze getoond worden tijdens open dagen van exporteurs/groothandels.

 
 
 

Chrysanten op Fleuramour

Ook zullen onze chrysantenrassen dit jaar gebruikt worden op Fleuramour, dat van 23-26 september plaatsvindt op Alden Biesen, Bilzen (BE). Hier zullen wereldberoemde floral designers Alden Biesen omtoveren tot een waar bloemenparadijs. Kijk voor meer informatie op www.fleuramour.be

 
 
 

Aankondiging Trade Fair

Van 2 t/m 4 november heten we u van harte welkom in onze stand op de FloraHolland Trade Fair in Aalsmeer. U kunt hier onze noviteiten bekijken en uiteraard tonen wij ook onze bestaande toppers. Zo kunt u onder meer kennismaken met PIP Salmon, Belicia Pink, Baltazar en Etrusko.

 
 
 

Nieuwe brochure handelsassortiment beschikbaar

Deliflor heeft weer een nieuwe brochure met alle rassen die de komende periode in de handel beschikbaar zullen zijn. Hierin vindt u niet alleen oude bekenden zoals Baltica, Radost, Zembla en Rossano. Ook zijn er op de Nederlandse veilingen de nodige nieuwkomers te vinden die de afgelopen periode in de markt geIntroduceerd zijn!

Lees meer
 
 
 

Overzicht bloemendagen 2017

Voor het nieuwe jaar is weer een overzicht opgesteld met alle feest- en bloemendagen. Deze is te vinden op onze website: overzicht feest- en bloemendagen 2017.

 
 
 

Recente introducties

 
 
 
Change your preferred newsletter language
Language & newsletter settings
stroke Deliflor Chrysanten B.V.
Korte Kruisweg 163
P.O. Box 77
2676 ZH Maasdijk, Holland
t +31 (0) 174 526 200
f +31 (0) 174 526 203
i www.deliflor.nl
e info@deliflor.nl
SIGN OUT | AFMELDEN