Online version: EN NL RU
Logo Deliflor E-News
stroke

Introductie Rossano Charlotte

Een prachtige bloem met een koninklijk randje, zo kan de nieuwe pluischrysant Rossano Charlotte omschreven worden die op maandag 11 januari wordt geïntroduceerd. Vernoemd naar Prinses Charlotte of Cambridge, op 2 mei 2015 geboren als jongste kind en eerste dochter van de Engelse Prins William en zijn vrouw Kate. De Rossano Charlotte heeft alle goede eigenschappen van de Rossano familie en is zeer onderscheidend met haar grote roze bloemen voorzien van een contrasterend lichtgroen randje aan het uiteinde van de bloemlinten. Met recht een koninklijke bloem!


Om de bijzondere verbintenis met het engelse Koninklijk huis kracht bij te zetten, wordt met de royaltygelden van Rossano Charlotte een bijzonder doel gesteund: het East Anglia's Children’s Hospices (EACH). Dit is een organisatie die kinderen met een levensbedreigende ziekte ondersteunt en opvangt, een prachtig goed doel waar Kate beschermvrouw van is.

  

  • Aanvoerder: Kwekerij Waalzicht BV
  • Aanvoer: FH Naaldwijk, FH Aalsmeer en FH Rijnsburg
  • Aantallen: bij introductie ca. 7000 stelen per week, oplopend naar 15.000 stelen
  • VBN-code: 117 185
 
 
 

Rossano Charlotte steunt Koninklijk doel

De nieuwe pluischrysant van Deliflor Chrysanten ‘Rossano Charlotte’ is vernoemd naar de op 2 mei 2015 geboren dochter van de Engelse prins William en zijn vrouw Kate. Deze nieuwe chrysant zal een mooie bijdrage leveren aan het East Anglia's Children’s Hospice, een prachtig goed doel waar Kate beschermvrouw van is. Deze organisatie die kinderen met een levensbedreigende ziekte ondersteunt en opvangt, zal financieel ondersteund worden met de royaltygelden van Rossano Charlotte. 

Lees meer
 
 
 
Change your preferred newsletter language
Language & newsletter settings
stroke Deliflor Chrysanten B.V.
Korte Kruisweg 163
P.O. Box 77
2676 ZH Maasdijk, Holland
t +31 (0) 174 526 200
f +31 (0) 174 526 203
i www.deliflor.nl
e info@deliflor.nl
SIGN OUT | AFMELDEN