Logo Deliflor E-News
stroke

Positieve vibe op Flowers Expo Moskou

De beurs Flowers Expo Moskou is traditiegetrouw een goede beurs voor de bloemensector. Ook Deliflor was hier present om de vele groothandels en bloemisten te informeren over het assortiment en noviteiten. Ook hebben we in samenwerking met floral designer Peter van der Sluijs 2 demo's gegeven in onze stand, die op veel aandacht en waardering van de bezoekers konden rekenen.

Sorbet Berry, Ritual en Rossano Elizabeth ontvingen van de beursorganisatie allemaal een gouden medaille voor ‘Best novelty of the year’. Samen met onze telers van Zentoo, VannoVa en Arcadia hebben we deze oorkondes in ontvangst mogen nemen. Absolute blikvanger van de beurs was de met chrysanten gestoken, kleurrijke vlinder in onze stand. Daar zijn heel wat selfies voor gemaakt!

Na de beurs hebben we uiteraard ook nog een marktbezoek gedaan om de stand van zaken van onze chrysanten in de Russische markt met eigen ogen te kunnen beoordelen. 

 

Kijk hier voor meer foto's

 
 
 

NOVITEITEN

Fenix, nieuwe felrode Santini

In het rode segment voegt Deliflor een mooie santini toe aan haar assortiment: Fenix. De felrode linten van deze santini in combinatie met het heldere groene hart, zorgen voor een prachtig contrast. 

Lees meer
 
 
 

PIP Red, prachtkleur voor dit seizoen

De PIP-serie heeft wederom uitbreiding gekregen, dit keer met een prachtige rode variant: PIP Red. De omvangrijke familie bestaat uit: PIP, PIP Sunny, PIP Pretty, PIP Purple, PIP Salmon en nu dus ook PIP Red. Een erg sprekende kleur, die met het oog op het najaar/winter goede mogelijkheden biedt. 

Lees meer
 
 
 

Gaviria, een topper!

Een topper! Zo kunnen we Gaviria in 1 woord omschrijven. En dan hebben we het niet alleen over de Colombiaanse wielrenner die al enkele jaren succesvol meedraait op internationaal niveau. Deze omschrijving geldt zeker ook voor de noviteit van Deliflor: Gaviria, de intens paarse pluischrysant met de mooie donkergroene bladeren. 

Lees meer
 
 
 

Witte santini Pizarro

Pizarro, ontdekkingsreiziger en veroveraar. En tevens de naam van de nieuwe witte santini van Deliflor. Door zijn uitstekende houdbaarheid is Pizarro erg geschikt om de hele wereld over te reizen. Deze wereldreiziger wordt in een opvallende, papieren hoes aangevoerd voorzien van een oude landkaart. 

Lees meer
 
 
 

26 en 27 oktober: BFA Fleurex, Birmingham

Op 26 en 27 oktober is Deliflor aanwezig op de BFA Fleurex om haar assortiment te promoten bij bloemisten uit het Verenigd Koningkrijk. Deze beurs wordt jaarlijk in Hinckley-Birmingham georganiseerd door de Britisch Florist Association. Naast het bestaande assortiment zullen we voor de bloemisten ook een aantal (nieuwe) rassen extra uitlichten, zoals Pizarro, Rossano Elizabeth, Magnum® en Copa. 

 
 
 

6-8 november: FloraHolland Trade Fair, Aalsmeer

van 6 t/m 8 november vindt de Trade Fair plaats in Aalsmeer. Ook Deliflor zal hier weer aanwezig zijn. We tonen hier ons schitterende assortiment en de meest recente noviteiten. We heten u graag welkom in onze stand 22.9 om dit te bekijken onder het genot van een hapje en drankje. Meer informatie over tickets, bezoektijden ed. vindt u op de website van de Trade Fair.

 
 
 

Regeren is vooruitzien

Deliflor heeft een bureaukalender gemaakt waarop alle feest- en bloemendagen voor 3 jaar staan vermeld. Handig bij de planning binnen uw bedrijfsvoering. Onze klanten krijgen deze de komende tijd toegestuurd.

 

 
 
 

Aanvoer Deliflor rassen

Welke rassen van Deliflor zijn er de komende tijd beschikbaar? Speciaal voor handel en bloemisten publiceren wij dit overzicht 2 keer per jaar in onze Handelscatalogus. Deze is online te vinden op onze website: handelscatalogus

Wilt u liever één of meer exemplaren op papier ontvangen, stuur dan een mailtje aan marketing@deliflor.nl

 
 
 

Save the date!

Zet alvast in uw agenda: 16 en 17 januari! Dan vindt de jaarlijke bloeiproef 'Delicatessen' weer plaats bij Deliflor. We zijn alweer volop bezig met de voorbereidingen en het belooft een bijzondere editie te worden!

 
 
 

Volgt u onze socials al?

 
 
 
Change your preferred newsletter language
Language & newsletter settings
stroke Deliflor Chrysanten B.V.
Korte Kruisweg 163
P.O. Box 77
2676 ZH Maasdijk, Holland
t +31 (0) 174 526 200
f +31 (0) 174 526 203
i www.deliflor.nl
e info@deliflor.nl
SIGN OUT | AFMELDEN