Logo Deliflor E-News
stroke

Impressie Trade Fair en Autumn Trials

Alamos was de grote blikvanger in de stand van Deliflor op de Trade Fair die van 4-6 november plaatsvond in Aalsmeer. Deze nieuwe paars/witte enkelbloemige troschrysant kon rekenen op veel aandacht van de bezoekers die wederom uit alle delen van de wereld afkomstig waren. Verder stonden mooie arrangementen gepresenteerd met de nieuwkomers Delacroix, Stresa, Lorain en Cologne. 

Lees meer
 
 
 

Komende introducties

Pimento
Vanaf week 48 worden de eerste bloemen verwacht van de nieuwe santini Pimento. Pimento heeft een intens rode kleur en mooi groen hart en zal met ongeveer 20.000 stelen per week aangevoerd worden.

 

Royce
In week 1 van 2016 worden de eerste bloemen van de decoratieve paarse troschrysant Royce verwacht. Deze paarse tint komt nog niet veel voor binnen het totale assortiment chrysanten. Daarnaast heeft Royce een mooi hoog scherm. Door deze opbouw en de diep paarse kleur is Royce een ware eyecatcher in een boeket!

 
 
 

Nieuw gezicht: Lejla Begovic, Marketingmanager

Wij zijn blij te kunnen melden dat de vacature die openstond na het vertrek van Stefan de Hoog weer is ingevuld. De afdeling productmanagement is sinds 2 november versterkt met Lejla Begovic als Marketingmanager. Lejla heeft hiervoor bij CNB gewerkt als hoofd PR en communicatie.

 
 
 

Vacatures

We hebben momenteel enkele interessante vacatures:


Productiemanager Buitenland (fulltime) m/v
De stekproductie van Deliflor vindt plaats op productielocaties in Ethiopië en Oeganda. Alle locaties worden geleid door Nederlandse managers die maatschappelijk ondernemen hoog in het vaandel hebben staan. Het verse stekmateriaal wordt per vliegtuig naar Nederland vervoerd of vindt direct zijn weg naar onze afnemers wereldwijd. Als Productiemanager ben je verantwoordelijk voor alle productie- en teeltactiviteiten van het bedrijf in Ethiopië en geef je direct leiding aan alle betrokken medewerkers. Lees hier meer over deze vacature.

 

Trainee Buitenland (Ethiopië)
Na een leertraject van enkele maanden in Nederland vertrek je naar onze productielocatie in Ethiopië. Als trainee krijg je de gelegenheid om gedurende een nader te bepalen periode, afhankelijk van jouw kennis en ervaring, jouw talenten te ontplooien. Je zult uitvoerig kennismaken met de diverse (productie)processen en teelttechniek rondom stekproducten van zowel Deliflor als Beekenkamp Plants. Uiteindelijk zul je, na de traineeperiode, je weg vinden als productiemanager. Lees hier meer over deze vacature.

 

Commerciële Trainee met gevoel voor teelt (fulltime) m/v
Als Trainee start je met een uitgebreid opleidingstraject op de commerciële afdeling. Je zult verder uitvoerig kennismaken met de diverse (productie)processen binnen Deliflor, maar ook kennis opdoen van teelt.
Bij de traineeperiode hoort een opleidingsperiode op onze locaties in Ethiopië en Oeganda.
In de toekomst behoort een internationaal werkveld tot de mogelijkheden. Lees hier meer over deze vacature.


Interesse in een van deze vacatures bij Deliflor? Neem dan gerust contact met ons op!

 
 
 

2016 start met Delicatessen en IPM

In de 3e week van januari bent u van harte uitgenodigd voor onze jaarlijkse Delicatessen, de bloeiproef waarin we u willen verrassen met onze nieuwste veredelingsresultaten. Noteer 21 en 22 januari alvast in uw agenda, want het belooft een verrassende editie te worden!

 

Direct aansluitend vindt de IPM in Essen plaats van 26-29 januari. Ook hier zal Deliflor aanwezig zijn om het assortiment te tonen.

 

 

 
 
 

Agenda

26-29 november 2015 - Eurasia Plant Fair/Flower Show, Istanbul

21-22 januari 2016 - Delicatessen, Maasdijk

26-29 januari 2016 - IPM, Essen

 
 
 
Change your preferred newsletter language
Language & newsletter settings
stroke Deliflor Chrysanten B.V.
Korte Kruisweg 163
P.O. Box 77
2676 ZH Maasdijk, Holland
t +31 (0) 174 526 200
f +31 (0) 174 526 203
i www.deliflor.nl
e info@deliflor.nl
SIGN OUT | AFMELDEN